Navigation

Nikotin Só PG50/VG50 - 20mg 10ml

Dostupnosť: Na sklade
990 Ft
Product description

Kiszerelés: 10ml

Az e-folyadékokban levő nikotin erősségét a szájban egy bizonyos kaparás érzés és a torokban lévő ingerlés mutatja. Minél nagyobb a nikotintartalom, annál erősebb ez a jelenség.

Az e-cigaretta piacának fejlődése egyre erősebb eszközökhöz vezetett, amelyek egyre több gőzt termelnek nagyobb teljesítmény mellett ezáltal növelik a folyadékfogyasztást és az energiafogyasztást ami az elemek gyorsabb merüléséhez vezet. Korábban az elérhető termékek közül 18mg / ml volt a domináns a piacon. Manapság a legkelendőbb nikotintartalom most 3 mg / ml, mert a nagyobb teljesítményű készülékek súlyos köhögést idéznek elő. Mivel azonban a nikotintartalom csökken, a (korábbi) dohányosok gyakrabban használják az e-cigiarettát, hogy fentartsák a niktoin szintjüket.

Az e-folyadékokban feldolgozott kereskedelemben kapható nikotint “szabad bázisú nikotinnak” hívják: a dohánylevelekben megkötött formában lévő nikotint kémiai-hőkezeléssel dolgozzák fel a protonok eltávolítására, hogy azok ne váljanak rosszul felszívódott ionokká.
A nikotin új formája a nikotin só ami újdonság a piacon. A nikotinsó enyhébb hatást gyakorol a belégzésre, mint az átlagos nikotin. Ennek ellenére is eléri a kívánt hatást. Az NS-folyadékok tehát hatásosabbak, mint a kereskedelmi E-folyadékok.

A nikotinsókkal ellátott folyadékok nagyobb adagban is fogyaszthatók bármiféle mellékhatás nélkül (csípős íz, köhögés).

A nikotinsókkal ellátott folyadékokat zárt rendszerekben dobják piacra és ellenőrzött körülmények között készítik el.